۷ اشتباه بزرگی که یک کوچ ممکن است انجام دهد

7 اشتباه بزرگ که یک کوچ ممکن است انجام دهد
خانه » مقالات فراکوچ » مهارت های کوچینگ » ۷ اشتباه بزرگی که یک کوچ ممکن است انجام دهد

هر فردی وقتی حرفه جدیدی را انتخاب می­ کند و یک رشته جدید را یاد می­ گیرد؛ به دنیای شغل جدیدی وارد می­ شود و همیشه اشتباهاتی را در ابتدای راه انجام می­ دهد که این ماهیت ذاتی منحنی یادگیری است. اما برخی از اشتباهات هستند که اگر تمرین آنها را زودتر از موعد انجام دهید، از اشتباهات به عنوان یک کوچ جدید جلوگیری می­ کند. آگاهی، پیشرو در انتخاب است؛ از این رو در این مقاله، می خواهیم درباره هفت خطای بزرگی که کوچهای تازه کار در هنگام تلاش و تمرین انجام می­ دهند، صحبت کنیم.

اشتباه شماره یک: شما خودتان را پشت کامپیوترتان پنهان می­ کنید!

 بارها این حرف از سمت مراجعینِ کوچ ها شنیده می ­شود و چیزی شبیه این پیش می ­آید:
” من به عنوان کوچ می­خواهم اول از همه وب سایت خودم را انجام دهم، باید فقط اول این کار را کنم و بعد از آن برای انتخاب مراجعین خود برای کوچینگ آماده خواهم شد.”
نه …. نه …. و هزاران بار نه!!!

وقتی برای راه اندازی وب سایت کوچینگ خود، ایجاد پروفایل های خود در تمام رسانه های اجتماعی، ایجاد یک الگوی ایمیل و تعیین یک الگوی مشترک کوچینگ را کنار می­ گذارید، این حاوی چه پیامی به جهانیان خواهد بود؟؟
آیا این به جهان میگوید که “” من مراجع می­خواهم؟؟””

نه این طور نیست! آنچه از حرکت شما برداشت می­ شود این است : من یک وبسایت/ الگوی کامل ایمیل/ توییت های بامزه می­خواهم!
با این حال، بر روی نام تجاری کوچینگ خود، حضور در وب و سایر موارد به خوبی کار کنید. اما این استراتژی جذب مراجع نیست!  حداقل می­توان گفت که مطمئنا در این مرحله نیست! اگر فکر می­ کنید قرار است وب سایت شما به زودی توسط مراجع ایده ­آل شما دیده شود حتما دوباره فکر کنید!

مراجعین بعد از مکالمه و گفتگو با شما، به شما برای کوچینگ مراجعه می­ کنند. هنگامی که شما از سیستم کامپیوتر خود دور هستید و شروع به ایجاد مکالمه با افراد می کنید، یکباره تمرین شما شروع خواهد شد و شما در حوزه کوچینگ رشد خواهید کرد.

 

اشتباه شماره دو: شما ایمان کمی به خود دارید.

 این قابل درک است که شما به توانایی های خود برای ایجاد تغییر در زندگی یا کسب و کار مراجع برای کوچینگ اطمینان کافی و لازم را نداشته باشید و تردید داشته باشید که آیا می­توانید آنچه را تا به حال فرا گرفته اید، به صورت عملی در زندگی مراجع خود عملی کنید یا نه، اما این تردید نباید نقش بازدارنده داشته باشد.

چندین سال پیش در یک پژوهش در یک وبینار، تمام مراجعین کوچ بر این عقیده بودند که فاقد ایمان و اطمینان به خود هستند. اول از همه باید مطمئن باشید که بی اعتمادی به خودتان کاملا طبیعی است و با خودتان تکرار کنید که “من مطمئنا با اصرارهای زیاد قرار نیست بر روی مسیر ناامن قدم بردارم.”

 “شما باید باور به خودتان داشته باشید، در غیر این صورت چه کس دیگری باید به شما اعتماد کند؟”

 یا ”شما فکر می ­کنید آیا می ­توانید یا نمی­ توانید، این شاید درست باشد!”

این موارد بی پروایی و شجاعتی است که به شما کمک جادویی نمی­ کند تا به باور درباره خودتان برسید. اما آنچه مهم است این است که کوچ عزیز: فقط و فقط یک راه وجود دارد که بخواهید به عنوان کوچ و به عنوان کسی که توانایی ایجاد یک کوچینگ پایدار را دارد، باید باور و اعتقادات خود را شروع کنید. شما باید از محدوده اطمینان خود خارج شوید و کوچ شوید! کوچ، کوچ و کوچ! تنها راهی که به افزایش اعتماد شما کمک می­ کند این است که خودتان و روش کوچینگ خو را اثبات کنید. شما به احتمال زیاد سختگیرترین منتقد خود در کوچینگ هستید.

هیچ فرد دیگری در جلسات کوچینگ شما و یا تلاش های بازاریابی شما به اندازه خود شما نمی ­تواند نفوذ کند و از جزییات اطلاع داشته باشد. بنابراین خود را متقاعد کنید و بهترین راه برای این کار غوطه ور شدن در شادی ناشی از فعالیت شما در حرفه کوچینگ است. هرچقدر کوچینگ و جلسات بیشتری داشته باشید، منتقد ذاتی و درونی شما ساکت تر خواهد شد.

۷ اشتباه بزرگ که شما به عنوان یک کوچ تازه کار ممکن است انجام دهید

اشتباه شماره سه: شما سعی می­کنید تا برای همه یک کوچ باشید.

 در ابتدا این گفتگو و مکالمه را در ذهن خود تصویر کنید و خود را در موقعیت آن قرار دهید:
یک فرد تصادفی: “خب، کار شما چیست؟”
کوچ: “اممم…. من یک کوچ زندگی، کسب و کار و یک کوچ اجرایی هستم.”
-صحیح… با چه کسانی کار می­ کنید؟
+من با هر کسی کار می­ کنم. یعنی تمام انسانها.
-آیا آنها را در خصوص موارد خاصی کوچ می ­کنید؟
+هرچیزی… واقعا هر چیزی…. آیا شما می­ خواهید با من کوچینگ کنید؟

خب آیا فکر می ­کنید آن فرد بی درنگ پاسخ خواهد داد که ” من الان شما را فورا استخدام می­ کنم و لطفا در همه امور کوچ من شوید.”؟؟
نه… با احتمال زیاد آن فرد با برخورد شدیدی خواهد رفت و از پرداخت هزینه برای فردی که “هر کسی را کوچ می ­کند” خودداری خواهد کرد.
 هدف شما این باید باشد که خود را به عنوان فردی که در موقعیت دیگری قرار دارد، قرار دهید. بنابراین باید در خصوص کسی که به آن خدمت خواهید کرد، کاملا روشن عمل کنید و بدانید چگونه آن را کوچ کنید. هنگامی که بازار هدف خود را پیدا کردید، بازاریابی برای شما آسانتر خواهد بود. اما لازم به ذکر است که این بدین معنا نیست که شما نمی­ توانید افراد خارج از بازار هدف خود را کوچ کنید.

 

اشتباه شماره چهار: با کسب و کار خود به مثابه یک تفریح رفتار می کنید:

بیشتر افراد از مراکز و موسسات آموزش کوچینگ با یک ایده مبهم و گنگ خارج می ­شوند که تمرین کوچینگ نوعی تجارت خواهد بود، اما قطعا باید بدین معنا برسید که معنای تجارت چیست؟ به عنوان مثال یکی از کوچ های موفق برای شش ماه اول در حوزه کوچینگ، یک وب سایت شخصی را ایجاد کرد و برخی از کارت های ویزیت خود را به چاپ رسانید.

پس از آن یک تبلیغ کوچک با یک توصیف در پشت یکی از مجلات چاپ کرد و بعد از آن منتظر تماس مراجعین شد. و این اتفاق رخ نداد. اگر می­خواهید یک کوچینگ پایدار را ایجاد کنید باید رفتار کوچینگ خود را به عنوان یک تجارت تغییر دهید چرا که چه دوست داشته باشید و چه دوست نداشته باشید این یک تجارت است.

در واقع باید به شما گفت اگر آن را واقعا دوست ندارید زمان آن نرسیده است که در مسیر آینده خود تجدید نظر کنید؟؟ فقط و فقط با یک طرح تجاری ساده شروع کنید که باید حاوی چند عنوان اصلی باشد، از جمله:

  • هدف تجارت و کوچینگ شما چیست؟
  • شما به چه کسانی خدمت می­ کنید و به نوعی مراجعین شما چه گروه هایی هستند؟
  • افرادی که به شما مراجعه می ­کنند را از کجا پیدا خواهید کرد؟
  • استراتژی های اصلی بازاریابی کوچینگ شما کدامند؟ (این بدین معناست که چگونه و کجا آنها را پیدا خواهید کرد و چه کاری را انجام می دهید تا شانس خود را برای داشتن همکاری بیشتر با شما افزایش دهید)

باید بدانید که شما به MBA احتیاجی ندارید. آن را بسیار ساده نگه دارید به این ترتیب احتمالا مجددا به آن نگاه خواهید کرد.

پیشرفت خود را در حوزه کوچینگ پیگیری کنید. با استفاده از نمودارها، جعبه های تیک، نقشه های ذهنی و یا با موارد دیگر می­ توانید آن را به عنوان سرگرمی و همچنین شغلی جذاب و دلربا جلوه دهید. هر روز از خود سوالاتی از قبیل “من برای ارتباط با افراد چه کاری را باید انجام دهم؟”، “بهترین استفاده از وقت امروز من چیست؟”، و یا “کدام یک از این فعالیت ها می­تواند من را بیش از پیش به مراجع بعدی نزدیک کند؟” بپرسید.

همچنین یکی از راه های دیگر شما این است که مرزها را تعریف کنید، به ویژه اگر در خانه مشغول به کار هستید. این بدین معناست که وقتی کار تجارت خود را در خانه و در حضور خانواده خود انجام می ­دهید باید به گونه ای باشد که آنها این مساله را متوجه باشند تا در هنگام انجام امورتان، شما را به نوعی در حصر ببینند و شما با تمرکز بیشتری بر روی کار خود فعالیت های لازم را انجام دهید. همچنین شما باید به تعریف زمان کاری مورد نیاز، نحوه مقابله و رفتار در مقابل وقفه ها و شکست های زمانی بین کار و همچین فضای کاری خود فکر کنید.

 

مقالات مشابه:

Upload Image...
مهارت های مورد نیاز کوچینگ کدام اند؟
تاثیر خصوصیات رفتاری مراجعین در جلسات کوچینگ چیست؟
۸ اصل برای موفقیت در کوچینگ (مربیگری)
نحوه برگزاری جلسات کوچینگ چگونه است؟

 

اشتباه شماره پنج: شما خرگوش های زیاد را دنبال می ­کنید.

 سوال : چه اتفاقی رخ می ­دهد که وقتی شما به دنبال خرگوش های متعددی باشید؟
جواب: شما هیچ خرگوشی را نمی­ توانید شکار کنید.

این سوال و جواب دقیقا در حوزه های تجاری یکسان است و حتی این مفهوم در حرفه کوچینگ نیز برقرار است. وقتی سعی بر این باشد که چندین پروژه را به صورت همزمان انجام دهید، در آخر توانایی تکمیل آن را ندارید و احساس می ­کنید که انرژی زیادی را مصرف کرده اید اما محصولی در دست ندارید و به نوعی باید گفت چیزی برای عرضه ندارید! این یک اشتباه بسیار بزرگ است که توسط بسیاری از کارآفرینان، و نه فقط کوچ ها، رخ می ­دهد. هر فرد باید به این توجه داشته باشد که در میان انبوهی از موقعیت ها و فرصت احاطه شده است و این که تصمیم گرفته شود بر روی کدام یک از موارد تمرکز کند بسیار دشوار خواهد بود.

همه افراد این نگرانی را دارند که با گفتن فقط یک “نه” به چیزی، آن فرصت طلایی را از دست بدهند و نگران هستند که کار اشتباه را انجام دهند. این نگرانی طبیعی است. این سوالات برای همه ممکن است مطرح شود: بازار هدف اشتباهی را انتخاب کرده ایم؟

آیا بر روش بازاریابی غلطی متمرکز شده ایم؟ آیا برآورد هزینه های ما در سطح اشتباهی انجام شده است؟ بنابراین هر فرد پر از تصیمات و عدم قطعیت های ذاتی است. بنابراین تمام مشکل ما این است که ما سعی می­ کنیم تمام پایه های خود را پوشش دهیم و باید توجه داشت که زمان کافی برای انجام این کار به سادگی در اختیار قرار نمی ­گیرد.

اگر شما خودتان را برای اتمام کارها و به پایان رسانیدن پروژه های مشخص در چارچوب قرار ندهید، در انتها با انبوهی از پروژه های نصفه و نیمه مواجه خواهید شد.

هر فرد باید زمان مورد نیاز و کافی را برای انجام فقط یک پروژه اختصاص دهد. به یاد داشته باشید که شما فقط باید کاری را انجام دهید که توانایی انجام آن را دارید و زمان و منابع کافی برای انجام آن نیز در اختیار شماست. نکته اینجاست که شما باید تمام ایده های خود را یادداشت کنید و در بدانید که نمی­خواهید آنها گم شوند. فقط در صورتی که پروژه فعلی شما تمام شده باشد، به ایده هایتان سر بزنید.

 

اشتباه شماره شش: روش درمانی خود را دریافت نمی­کنید.  

بی شک شما هم عبارت “مردم، مردم را می­خرند” را شنیده اید. خب این حقیقت در حرفه کوچینگ پررنگ تر از هر زمانی خواهد بود. مراجعین شما می­ تواند بیانگر و نماینده کوچینگ شما باشند.

هر کوچ می ­تواند کوچ های موفقی را به دنیای کوچینگ وارد کند که نشان دهنده توانمندی آنها باشد. هر کوچ فقط “کوچینگ” نمی­ کند بلکه کوچ های دیگری را نیز آموزش می­ دهد. بسیاری بر این عقیده هستند که قلب و نبض یک کوچینگ موفق وقتی است که شما در حال پیشرفت ملموس باشید. چنانچه هر فردی با شکست مواجه شد، از آن به عنوان فرصت استفاده کرده و به فکر زندگی باشد.

 

اشتباه شماره هفت: به خودتان سخت بگیرید.

از شماتت خود بپرهیزید، چرا که جذب مراجع برای کوچینگ بیشتر از آنچه شما فکرش را کنید طول خواهد کشید. توماس لئونارد، به عنوان بنیانگذار ICF، گفته است “بین ۱۸ الی ۲۴ ماه طول خواهد کشید تا روش کوچینگ هر فرد پایدار و مستمر شود.”

به اعتقاد بسیاری از متخصصان کوچینگ، این مدت زمانی تخمین می­ زند که چه مدتی طول خواهد کشید تا به صورت تمام وقت بر روی کوچینگ کار کنید. هر شغلی برای انسجام نیاز به زمان مناسب دارد اما در کوچینگ ممکن است کمی متفاوت باشد. پس با خود مهربان باشید.

۷ اشتباه بزرگ که شما به عنوان یک کوچ تازه کار ممکن است انجام دهید
این مقاله توانسته چقدر به شما کمک کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2024 • تمامی حقوق وبسایت متعلق به آکادمی فراکوچ میباشد.